#21 - Claudia Jelea, Avocat - Lucrând ca avocat remote în România: beneficii și provocări


Un interviu aparte am avut în acest episod cu Claudia Jelea, avocat expert în proprietate intelectuală, IT/new tech eCommerce, privacy, protecția datelor și GDPR. Claudia lucrează de nouă ani în propriul său cabinet, de la distanță, prin intermediul internetului și al video-call-urilor online. Cu clienți predominanți din aria de startup și SMEs, Claudia a povestit în episodul 21 despre creșterea ei în acest domeniu, despre cum a ajutat-o lucrul remote în viața de zi cu zi, dar și peste ce provocări a trebui să treacă și de ce au meritat din plin.

În plus, am mai discutat și despre:

- care experiența ei despre cum privesc clienții din domeniul internetului avocații și munca lor

- prioritățile în viață și cum le redefinim în timp

- autenticitatea - asul din mânecă atunci când lucrezi pe cont propriu

- provocările simțite de femeile avocat în execitarea profesiei de avocat, dar și în viața de familie

Claudia Jelea este avocat autorizat în mărci, fiind înscrisă în Camera Națională a Avocaților specializați în Proprietate Intelectuală și EUIPO. Are o vastă experiență în  abordarea unei game largi de aspecte legate de mărci comerciale pentru companii de profil înalt atât naționale, cât și internaționale. Activitatea Claudiei implică, de asemenea, investigații de due diligence privind portofoliile de mărci comerciale și reprezentarea clienților în instanțele naționale și în fața OSIM, EUIPO și OMPI.

Informațiile de contact ale Claudiei:

https://jlaw.ro/

https://www.linkedin.com/in/claudiajelea/

Îți mulțumim că ne asculți!

Dacă ți-a plăcut acest episod, te rugăm să-l  împărtășești cu un prieten care ar putea beneficia de el. Înseamnă foarte mult pentru noi!

Iar dacă nu ai făcut-o deja, te rugăm să nu uiți să te abonezi. În acest fel, de fiecare dată când pregătim un nou episod, acesta îți va apărea automat pe telefon.

Distribuie mai departe :
Avoteca. Suntem o echipă entuziasmată care lucrează înspre îmbunătățirea serviciilor juridice, prin susținerea avocaților independenți. Urmărim să schimbăm modul în care oamenii accesează, comunică și caută profesioniști din domeniul juridic, redefinind în mod eficient relațiile avocat-client. Prin platforma Avoteca, avocații își pot mări portofoliul de clienți, iar cei în căutare de servicii juridice au acces nelimitat la profesioniști specializați pe problema lor. Ai nevoie de un avocat? Ești avocat și vrei să îți crești clientela? Hai pe platforma Avoteca ca să afli mai multe: https://avoteca.com