#8 Marius Stanciu, Avocat - Aplicabilitatea practică a dreptului și clișeele care ne înconjoară



Marius ne-a vorbit în acest episod despre diferența de perspectivă dintre dreptul "învățat" și dreptul "aplicat" , clișeele din jurul profesiei de avocat, ce înseamnă să lucrezi la o multinațională vs. timpul petrecut la o societate de avocatură de dimensiuni medii, dar și despre păstrarea echilibrului într-o profesie care nu se laudă tocmai cu cel mai bun raport dintre viața profesională și viața privată.

Marius Stanciu este avocat în cadrul Țucă Zbârcea&Asociații și este specializat în litigii comerciale, având o aplecare spre impactul noilor tehnologii în cadrul dreptului.

Distribuie mai departe :
Avoteca. Suntem o echipă entuziasmată care lucrează înspre îmbunătățirea serviciilor juridice, prin susținerea avocaților independenți. Urmărim să schimbăm modul în care oamenii accesează, comunică și caută profesioniști din domeniul juridic, redefinind în mod eficient relațiile avocat-client. Prin platforma Avoteca, avocații își pot mări portofoliul de clienți, iar cei în căutare de servicii juridice au acces nelimitat la profesioniști specializați pe problema lor. Ai nevoie de un avocat? Ești avocat și vrei să îți crești clientela? Hai pe platforma Avoteca ca să afli mai multe: https://avoteca.com