#3 Ovidiu Rez, Avocat - Despre relatia client-avocat dintr-o perspectiva umanaOvidiu Rez ne-a povestit in acest episod cum, impreuna cu Asociatia tinerilor avocati din baroul timis, pun la cale redactarea unui Ghid al avocatului incepator si ne-a dezvaluit si noua cateva tips & tricks pentru cei ce isi doresc sa intre in profesie. Totodata, am discutat de ce e nevoie de un Cod deontologic al avocatului, ce inseamna sa fii un avocat dedicat si cum munca unui avocat are la baza principii precum sinceritatea si corectitudinea fata de clientii sai. Am intrat si pe niste subiecte mai sensibile, precum empatia in cauzele juridice, importanta conlucrarii in anumite cazuri alaturi de psihologi, sau necesitatea ca avocatii sa aiba niste minime cunostinte din domeniul psihologiei.

Ovidiu Rez este avocat in Baroul Timis si presedinte al Asociatiei Tinerilor Avocati din Baroul Timis.

Acest episod marcheaza si inceputul colaborarii noastre cu membrii comunitatii Leaders for Justice si Asociatiei Tinerilor Avocati din Baroul Timis, care au avut curajul sa se prezinte publicului asa cum sunt, sa vorbeasca despre ce inseamna sa fii un profesionist al dreptului in zilele noastre, si sa prezinte idei despre schimbari legislative sau tentinde in drept.

Distribuie mai departe :
Avoteca. Suntem o echipă entuziasmată care lucrează înspre îmbunătățirea serviciilor juridice, prin susținerea avocaților independenți. Urmărim să schimbăm modul în care oamenii accesează, comunică și caută profesioniști din domeniul juridic, redefinind în mod eficient relațiile avocat-client. Prin platforma Avoteca, avocații își pot mări portofoliul de clienți, iar cei în căutare de servicii juridice au acces nelimitat la profesioniști specializați pe problema lor. Ai nevoie de un avocat? Ești avocat și vrei să îți crești clientela? Hai pe platforma Avoteca ca să afli mai multe: https://avoteca.com