image update

Clauza de neconcurență în contractul individual de muncă

Av. Cristina Filimon ne-a explicat în acest scurt video câteva subiecte relative la clauza de neconcurență în contractele individuale de muncă. Așadar, vei putea afla mai multe despre:

  • Ce este clauza de neconcurență?
  • Ce trebuie să cuprindă clauza de neconcurență pentru a produce efecte?
  • Ce efecte are clauza de neconcurență asupra unei companii care alege să negocieze o clauză de neconcurență cu angajații săi?

Află toate aceste detalii în video-ul de mai jos, durează doar 10 minute!


Autor conținut video: Avocat Cristina Filimon

Mă numesc Cristina Filimon, sunt avocat înscris în Baroul București, și te pot asista în găsirea unei soluții optime la o problemă de natură legală. Rolul meu este să ascult și să înțeleg care sunt provocările cu care te confrunți, de a-ți oferi asistența și îndrumările juridice de care ai nevoie și de a transpune ideile tale într-o formă legală. Angajamentul pe care mi l-am luat față de tine este de a oferi servicii juridice de calitate. Procesul este cât se poate de transparent, întotdeauna aloc timp cercetării, analizei, pentru a mă asigura de acuratețea informațiilor și soluțiilor pe care ți le furnizez, și timp pentru explicarea și implementarea recomandărilor.

Ia legătura cu avocatul Cristina Filimon, aici.

share this page on :
Avoteca. We are an enthusiast team that works towards the advancement of legal services by supporting independent lawyers. We strive to change the way people access, communicate and search for legal professionals, redefining the lawyer-client relationships efficiently. Through the Avoteca Platform, lawyers can grow their client portfolio, while those seeking for legal services have unlimited access to professionals specialised on their issue. Do you need a lawyer? Are you a lawyer and you want to increase your clientele? Come on the Avoteca Platform to find out more: https://avoteca.com