image update

Avoteca, platforma online cu servicii juridice este gata să preia sarcinile administrative de pe umerii avocaților


Te anunțăm cu mare entuziasm că am ieșit din stadiul BETA și am lansat versiunea integrală a platformei pentru servicii juridice, Avoteca, ce oferă avocaților funcționalități specifice activității juridice!

Beneficiile de care te poți bucura prin crearea unui profil de avocat includ o pagină de prezentare profesională foarte ușor de gestionat, fără să îți faci griji tehnice, o rețea cu peste 3500 de potențiali clienți și parteneri, vizibilitate online și apartenența la o comunitate cu peste 190 de avocați din 40 de orașe ale României. Datorită designului special adaptat pentru orice dispozitiv mobil și cu o utilizare prietenoasă, poți avea access la contul tău oricând și oriunde te-ai afla!

Cum avem de-a face cu un trend global care îndeamnă către digitalizare, din ce în ce mai mulți avocați își vor muta o parte din activitatea lor în mediul online.

Pentru a te scuti de acele bătăi de cap ce țin de administrarea tehnică, atunci când vine vorba de prezența online, precum găsirea și cumpărareaa domeniului, gazduirea și administrarea site-ului sau servicii de comunicare, care să îți aducă vizibilitate, dorim să venim în întâmpinarea ta prin crearea unui profil profesional pe o platformă specializată.

Odată creat contul de avocat îți poți selecta ariile de specialitate, orașul în care activezi, precum și datele de contact, sau chiar brandul cabinetului, personalizându-ți, astfel, pagina de prezentare a activității tale. Cu un design curat și simplu îți vei coordona prezența online fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice avansate, iar activitatea ta este prezentată către potențiali clienți și colaboratori, într-un mod personalizat și axată pe ariile tale de expertiză.

După o simplă căutare, fie în baza criteriilor enumerate, fie în funcție de problema juridică, potențialii clienți sau colaboratori îți pot găsi profilul și pot apela la serviciile tale. Modul în care alegi să comunici cu aceștia îți aparține. Poți opta pentru o comunicare integrată în platformă sau poți opta pentru a-ți face publice datele de contact pe profil.

Designul și funcționalitățile sunt gândite din perspectiva unui avocat, plecând de la opiniile utilizatorilor Avoteca, aducând o valoare reală activității avocatului, așa cum reiese chiar din testimonialele primite, precum:

„Vreau să vă felicit pentru aceasta initiațivă de a crea o platformă atât de în tendințe cu evoluția tehnologică cu care, noi, ca și avocați ne confruntăm.”, Ioana, avocat

„Mă bucur să vă cunosc, apreciez ideea și efortul vostru de a crea această platformă. Este o modalitate excelentă de a practica eficient domeniile în care suntem specializați. Vă felicit!”, Vincențiu, avocat

Vom lansa noi funcționalități până la finalul anului 2020, care să te ajute să aloci și mai mult timp activităților juridice, lăsând în grija noastră chestiunile administrative.

Website: avoteca.com | LinkedIn: @avoteca

Facebook: facebook.com/avoteca | Instagram: @avoteca


Media contact: press@avoteca.com

Distribuie mai departe :
Avoteca. Suntem o echipă entuziasmată care lucrează înspre îmbunătățirea serviciilor juridice, prin susținerea avocaților independenți. Urmărim să schimbăm modul în care oamenii accesează, comunică și caută profesioniști din domeniul juridic, redefinind în mod eficient relațiile avocat-client. Prin platforma Avoteca, avocații își pot mări portofoliul de clienți, iar cei în căutare de servicii juridice au acces nelimitat la profesioniști specializați pe problema lor. Ai nevoie de un avocat? Ești avocat și vrei să îți crești clientela? Hai pe platforma Avoteca ca să afli mai multe: https://avoteca.com