image update

O retrospectivă a activităților Avoteca de peste vară


Dacă ne-ai fi întrebat prin aprilie-mai cum urma să fie vara lui 2020 pentru echipa noastră nu am fi știut să-ți răspundem. Aveam roadmap-ul proiectului, al platformei dar cu tot ce se întâmplă la nivel global, incertitudinea își făcea loc și prin mințile noastre. Însă nu ne-a ținut prea mult timp, două cafele mai târziu și o trecere în revistă a planului nostru, am știut exact ce avem de făcut și ne-am pus pe treabă. Ce-am făcut? Ei bine, vei afla citind mai departe…

Noi funcționalități pe platformă

Am lansat două noi funcționalități menite să-ți salveze timp și să te aducă mai aproape de clienții tăi: lista de contacte și recenziile.

contactList

Acum îi poți găsi pe cei care te-au contact într-un singur loc, chiar din profilul tău de avocat, la secțiunea Listă de Contacte. Aici le poți vizualiza profilul și trimite chiar și un reminder.

În plus, acum ai ocazia atât ca avocat, cât și din perspectiva de client să oferi o recenzie colaboratorului tău. Așadar, fie că ai oferit sau ai căutat la rândul tău servicii juridice printre colegii de breaslă, acum poți evalua colaborarea cu ajutorul funcției de Recenzii - disponibilă în contul tău. Astfel, feedback-ul tău constructiv îi poate ajuta atât pe cei cu care ai colaborat, cât și pe cei interesați să colaboreze cu aceștia.

Unde-s doi puterea crește, dar unde-s patru?

Încet-încet crește și echipa Avoteca, de data aceasta cu încă doi oameni talentați, pe zona de marcom și infrastructură tehnologică. Împreună ne punem priceperile la un loc pentru a ne aduce contribuția la un mediu juridic mai accesibil, mai transparent și mai sigur. În curând vom avea mai multe de împărtășit!

Dezvoltare și învățare continuă

Atunci când vine vorba de un start-up, la învățarea și dezvoltarea acestuia contribuie foarte mult participarea în programe de accelerare, prin care ai acces la:

  • o rețea de investitori și mentori;
  • segmente mai largi de piață prin proiecte-pilot cu companii;
  • sprijin de la o echipă experimentată și critică pentru a-ți îmbunătăți modelul de afaceri;
  • o comunitate de startup-uri care trec sau au trecut prin aceleași provocări.

Avoteca a fost selectată să participe la programul de accelerare InnovX - BCR și suntem mega bucuroși să vă anunțăm că facem parte din cei 10 finaliști de la InnovX - BCR Grinders Cohort 2020.

Au fost șase săptămâni intense, în care am găsit mentori și participanți care ne-au inspirat și ne-au dat curajul de a merge mai departe.

🎙 Mergi la minutul 56:20 și ascultă elevator pitch-ul de 60 de secunde.

🖥 Click pe video, mergi la 2:10:20 și vezi participarea noastră la "Demo Day Grinders" by BCR - InnovX , powered by Microsoft.

Am pornit #AvotecaRăspunde în comunitățile noastre online

AvotecaRaspunde

Am dat startul la #AvotecaRaspunde - o secțiune dedicată atât avocaților, cât și celor fără cunoștințe juridice, pe Facebook și LinkedIn. Inițiativa a venit în urma întrebărilor pe care le primim pe rețele de socializare cu privire la relațiile dintre client și avocat - cum să iau legătura cu un avocat, cât plătesc și alte subiecte interesante. Iar dacă ai vreo întrebare al cărei răspuns crezi că poate ajuta mai multe persoane, nu ezita să ne contactezi!

Am făcut prima noastră dezbatere live pe Facebook

Și a fost super! Atât de captivant încât ne gândim să repetăm experiența!

Dezbaterea a fost organizată cu ocazia Zilei Avocatului în România. Am stat de vorbă cu invitații noștri, pentru a afla mai multe despre provocările, avantajele și particularitățile acestei meserii în România anului 2020, ținând cont de contextul crizei COVID și al digitalizării.

PS: Dacă e vreun subiect din lumea celor juridice pe care l-ai dori dezbătut de avocații de pe platforma Avoteca, dă-ne un mail cu mai multe detalii.

Și cam așa a fost vara noastră, plină! Suntem super entuziasmați și pregătim noi funcționalități, împreună cu mai multe noutăți pe care în curând le vom împărtăși aici!

Monica Sibișteanu
Marketer & Community Manager

share this page on :
Avoteca. We are an enthusiast team that works towards the advancement of legal services by supporting independent lawyers. We strive to change the way people access, communicate and search for legal professionals, redefining the lawyer-client relationships efficiently. Through the Avoteca Platform, lawyers can grow their client portfolio, while those seeking for legal services have unlimited access to professionals specialised on their issue. Do you need a lawyer? Are you a lawyer and you want to increase your clientele? Come on the Avoteca Platform to find out more: https://avoteca.com