image update

2021 Evenimente juridice pentru avocații pasionați de legal tech


Dacă și tu ești pasionat de mediul juridic, de tehnologie, atunci știi cât de important este să ții pasul cu ce e nou în acest domeniu, care sunt cele mai recente progrese și cum poate fi îmbunătățită activitatea lumii juridice.

În rândurile ce urmează îți prezentăm trei evenimente pe care noi, la Avoteca, le considerăm musai de bifat. Atât pentru componenta cognitivă, cât și pentru cea de networking.


Legal Geek - London, UK - 5-6 Octombrie

Participare: Online and in-person

Legal Geek Conference 2021 cover


Acest eveniment este pentru oricine iubește tehnologia juridică și inovația.

Conținutul va fi deosebit de relevant pentru cei care lucrează intern ca avocat sau inovator, într-o firmă de avocatură, în operațiuni juridice ori ca furnizor de tehnologie.

De asemenea, profesioniștii independenți, consultanții și entuziaștii de drept general sunt încurajați să se alăture și sunt bineveniți.


Evenimentul reunește, pentru două zile de inspirație și schimb de cunoștințe, lideri ai firmelor de avocatură, consilieri generali, investitori, factori de decizie politică, startup-uri și susțintări ai inovației.  Biletele sunt limitate, detalii aici.


Legal Accelerators - Cluj, Romania, 24-26 Noiembrie

Participare: Online and in-person


Legal Accelerators 2021 este o conferință și expoziție internațională hibridă dedicată tehnologiei juridice, inovației juridice și domeniilor conectate.

Evenimentul aduce împreună peste 50 de vorbitori internaționali de renume și facilitează networkingul și conectarea cu parteneri de top din zona expozițională.

Legal Accelerators este o oportunitate de întâlnire unică pentru comunitatea de acceleratori juridici în curs de desfășurare: profesioniști din domeniul juridic, dezvoltatori de tehnologie de elită, părți interesate guvernamentale, mediul juridic din universități și centre de cercetare de top și oricine care întâmpină probleme juridice în activitatea lor de zi cu zi și este interesat de soluții inovatoare.

Iată aici un rezumat a ceea ce a fost ediția 2020:


Găsești toate detaliile despre bilete la LegalAccelerators aici.


ELTAcon - Conferință Online Live, 28 Noiembrie - 2 Decembrie

Participare: 100% Online

Agenda ELTACon 2021


Ca organizație europeană, ELTA a dorit să se asigure că le oferă tuturor membrilor săi din peste 39 de țări posibilitatea de a participa la conferința de anul acesta, indiferent de evoluțiile pandemiei. Participanții vor experimenta un eveniment unic care face legătura între profesioniști din întreaga lume.

Nu numai membrii ELTA, ci și cei care ar putea dori să devină unul sunt bineveniți.

ELTACon reunește oamenii și companiile care redefinesc piața legală, aducând experți în tehnologie juridică cu informații valoroase, facilitând tranziția de la schimbare la oportunitate, tema evenimentului din acest an fiind: Legal Tech & Innovation – from Chan(g)e to Chan(c)e.

Va fi distractiv și interesant - promit organizatorii.

Găsești toate detaliile despre bilete la ELTAcon aici.

Dacă participi la unul (sau la toate!) dintre aceste evenimente, intră în contact cu echipa noastră și poate ne găsim și ne cunoaștem. Ne poți trimite un mail, sau ne poți scrie pe Facebook, Instagram sau LinkedIn.

share this page on :
Avoteca. We are an enthusiast team that works towards the advancement of legal services by supporting independent lawyers. We strive to change the way people access, communicate and search for legal professionals, redefining the lawyer-client relationships efficiently. Through the Avoteca Platform, lawyers can grow their client portfolio, while those seeking for legal services have unlimited access to professionals specialised on their issue. Do you need a lawyer? Are you a lawyer and you want to increase your clientele? Come on the Avoteca Platform to find out more: https://avoteca.com